Bli Sprekere

Bli Sprekere er enkel og effektiv sirkeltrening


Bli Sterkere er en enkel og svært effektiv treningsform som passer for deg som har et ønske om å styrke kjernemuskulaturen, og oppleve fremgang og mestringsglede – i et godt og trygt treningsmiljø.


Treningen består av stasjonsøvelser, med fokus på de viktigste muskelgruppene. Våre kompetente aktivitetsledere gir deg den oppfølgingen du trenger for å oppleve fremgang, mestring og aktivitets glede.

Du får effektive øvelser for hele kroppen, og spesielt for å styrke mage og rygg. Øvelsene er organisert i form av sirkeltrening med ti stasjoner, hvor man trener med enkelt og ukomplisert utstyr.


Deltakerne bestemmer selv hvor utfordrende det skal være – et konsept tilrettelagt for at alle skal kunne delta. Vi lover deg en time med intensitet, aktivitets glede og mestring.

Bli Sprekere, vinter-vår 2020
Mixed parti i Ekeberghallen onsdager kl. 2000 - 2100
Instruktør: Line Kolstad
Kontaktinfo: tlf. 97571756
Oppstart: 6. januar til 24. juni
Høst: fra august til desember
Vinter/vår: fra Januar til Juni


Pris for 10 ganger: 

  • For medlemmer i bedriftsidretten - kr. 800,- 
  • Andre - kr. 950,-  

Nytt: Bli Sprekere uten å forlate kontoret!

Ønsker din bedrift å starte egen gruppetrening på arbeidsplassen?

Du må ikke ha et trimrom for å kunne starte med gruppetrening på arbeidsplassen, et stort møterom, kantina eller lager kan være et godt alternativ til trimrommet. Det er heller ikke behov for mye utstyr, du kommer veldig langt med bruk av trenings-strikk og kroppsvekt.

Bedriftsidretten tilbyr Bli sprekere for bedrifter, vi stiller opp med en kvalifisert instruktør som skal lede treningen, treningen skal tilpasses hver enkelte deltagers behov. Dette er et lav terskel tilbud som passer for alle uansett alder og/eller fysiskform.

Ta kontakt med oss om din bedrift er interessert.

kontaktperson:

Moussa Elkam
E: moussa@obik.no eller send en henvendelse via skjemaet under

Levert av IdrettenOnline