Nyhet! Fotballgolf

Postet av Oslo bedriftsidrettskrets den 27. Aug 2020

Kjempesuksess på første runde med introduksjon av fotballgolf på Krokhol torsdag 10 september, med over 20 deltagere og stormende jubel fra de som var med!

Med tre av de beste på fotballgolf i Norge som instruktører, så ble dette en kjempekveld i flotte omgivelser på Krokhol.

Mange av Bedriftsidretten Oslo sine aktiviteter er rammet av forbudet om at kontakt- og lagidretter for voksne hverken får trene organisert eller spille kamper. Vi tror det er et behov for å komme i gang med en eller flere aktiviteter og har nå et spennende nytt tilbud til dere!

For å kunne gi et trygt, godt og spennende tilbud til våre medlemmer i Bedriftsidretten Oslo, så tilbyr vi nå en nyhet, en ny introduksjonskveld fotballgolf på Krokhol, med kjente tidligere fotballspillere fra Vålerenga og Skeid som instruktører (Lasse Eriksen, Erik Foss og Kjell Magnussen), og disse gutta er også i Norgestoppen i fotballgolf.

Det er gratis å være med på introduksjonskvelden. Vi har satt av en ny kveld for å introdusere fotballgolfen og det er torsdag 17. september kl.18:00 på Krokhol, det tar ca 15 min å kjøre bil fra Ryen og ut dit. Aktiviteten vil vare i ca en time i flotte omgivelser. Invitasjonen er til både kvinner og menn.

Treningstøy, kunstgress sko eller joggesko må brukes, fotballsko med knotter er forbudt.                  Har dere en favorittball så ta med denne, men baller er også tilgjengelig for lån på Krokhol.

Ta med kollegaer eller venner og meld dere på til terje@obik.no eller om det er noen spørsmål kan Terje Martinsen også kontaktes på 92028625.


Påmeldingsfrist innen onsdag 16 september. Vel møtt på Krokhol til en trygg, morsom og hyggelig fotballkveld!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline